Wilt u gaan exporteren, maar hebt u niet de tijd of de middelen om hiervoor direct een complete exportafdeling op te tuigen? Of kan uw bestaande salesteam misschien een duwtje in de rug gebruiken om (weer) in een hogere versnelling te kunnen presteren? Wij ademen internationale handel en worden blij van uitdagende ‘ver-weg-vraagstukken’. We kijken graag samen met u hoe u uw product of dienst in het buitenland minstens zo succesvol kunt aanbieden als u dat nu in Nederland doet. 

 

Stappen die we in onze trajecten doorlopen:

  • opbouwen van internationaal verkoopnetwerk;
  • verhogen van de omzet;
  • verbreden van de bestaansbasis;
  • realiseren van sterke referentieprojecten.

 

De Export Boosters staan voor jarenlange internationale ervaring, gecombineerd met een Hollandse no-nonsense aanpak, die leidt tot gegarandeerd resultaat. Kortlopende projecten, overzichtelijke en beheersbare kosten en directe resultaten. Nog langer blijven rondlopen met uw vragen of twijfels levert u niet meer duidelijkheid op. De Export Boosters leveren dit wel. Deel uw vragen met ons en verras uzelf met de mogelijkheden die we bieden.

Een paar van onze export projecten

Decorette

Gerealiseerd doel: persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na bezoeken aan nieuwe klanten & leveranciers in China;

Exelia

Doel: vinden, aanstellen en managen van internationale distributeurs. Resultaat: internationale distributeurs zijn vanuit 3 landen voor Exelia aan de slag.

Tideman Boats

Gerealiseerd doel: het vinden en actief benaderen van belangrijke klanten in de internationale maritieme sector.

Bodenhandel.de

Gerealiseerd doel: persoonlijke begeleiding voor – en tijdens – onderhandelingsgesprekken met nieuwe klanten in Duitsland.

Frank van der Kraats

Export Boosters

Lemmerhengst 15
4617GL Bergen op Zoom

T: +31 (0)6 11 73 11 00
E: advies@exportboosters.com

Export Boosters is onderdeel van Geartexx
kvk: 66313465

Share This