MKB

Met Export Boosters hebben wij al meerdere MKB bedrijven mogen helpen bij het verkennen van de mogelijkheden in het buitenland en het realiseren van hun eerste buitenlandse successen.

 

Leuk

Wij zijn niet alleen heel goed in het realiseren van succes, we vinden het ook nog eens ontzettend leuk om samen met u te doen. Dat merkt u vanaf het eerste contact!

 

Juiste kennis

Doordat we uw tijdelijke exportafdeling vormen, beschikt u wél over de juiste kennis, internationale contacten en verkoopkracht. U hoeft niet direct een hele exportafdeling met dure vaste medewerkers op te tuigen. Dat maakt het zorgeloos.

 

Onze focus, uw succes

Samen brengen we uw kansen en eigen mogelijkheden in kaart en zetten we ons keihard in om uw eerste buitenlandse succes binnen een afgesproken termijn te realiseren. Wilt u zich blijven focussen op uw huidige werkzaamheden, maar toch ook uw exportwens een serieuze kans van slagen geven? We helpen u graag die grens over.

INTERNATIONAL BUSINESS SUPPORT

Zoekt u directe verkoop, agenten of distributeurs? International zakendoen is ontzettend leuk en we helpen u graag bij het opzetten ervan!

De Export Boosters staan voor jarenlange internationale ervaring, gecombineerd met een Hollandse no-nonsense aanpak die leidt tot gegarandeerd resultaat. Kortlopende projecten, overzichtelijke en beheersbare kosten en directe resultaten. Stuur ons uw vraag en u ontvangt direct een antwoord waarmee u verder kunt.

Even skypen?

Nog langer blijven rondlopen met uw vragen of twijfels levert u niet meer duidelijkheid op. De Export Boosters leveren die wel. Deel uw vragen met ons en verras uzelf met de mogelijkheden die wij bieden.

Frank van der Kraats

Export Boosters

Lemmerhengst 15
4617GL Bergen op Zoom

T: +31 (0)6 11 73 11 00
E: advies@exportboosters.com

Export Boosters is onderdeel van Geartexx
kvk: 66313465

Share This